امروز جمعه  10 فروردين 1403
تعداد بازدید : 1038 - تاریخ خبر : یکشنبه 12 مرداد 1399 - 11:18  
هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر

 

"تغذیه با شیر مادر، غذای تجدید پذیر طبیعی و از نظر محیط زیست ایمن و سبز است زیرا بدون آلودگی، تولید زباله و نیاز به بسته بندی تولید شده و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد." شعار هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در سال 99(2020 WBW) به تأثیر تغذیه شیرخواران بر تغییرات آب و هوایی و محیط زیست و هم چنین ضرورت حفظ، ترویج و حمایت از تغذیه با شیر مادر در راستای سلامت کره خاکی و ساکنان آن می پردازد. 

موضوع شعار در ارتباط با بخش 3 اهداف توسعه پایدار WBW-SDG  1420 تنظیم شده است که ارتباط بین تغذیه با شیر مادر و تغییرات آب و هوایی و محیط زیست را برجسته می کند. رویکرد WABA پرداختن به زنجیره گرمی از همکاری بین بخشی و در سطوح مختلف است تا با گروه هایی که در زمینه مسائل زیست محیطی کار می کنند به هدف مشترکی دست یابند. باید همگی با هم بر ارتباط بین تغذیه با شیر مادر و محیط زیست تأکید کنیم.

اهداف هفته جهانی تغذیه با شیر مادر - سال 99:

  1. اطلاع رسانی کنید: در خصوص ارتباط بین تغذیه با شیر مادر و محیط زیست به مردم اطلاع رسانی کنید.
  2. تثبیت کنید: جایگاه تغذیه با شیر مادر را به عنوان یک تصمیم هوشمندانه زیست محیطی تثبیت کنید.
  3. به مشارکت بطلبید: از افراد تاثیرگذار و سازمانها جهت تعامل و مشارکت در تاثیرگذاری بیشتر اقدامات دعوت به عمل آورید.
  4. با پرداختن بیشتر به تغذیه با شیر مادر،  توجه بیشتری به آن معطوف کنید: طیف گسترده ای از اقدامات برنامه تغذیه با شیر مادر را در راستای سلامت کره خاکی و ساکنان آن طراحی کنید.

 

"تغذیه با شیر مادر نمونه بارزی از ارتباط عمیق بین سلامت انسان و اکوسیستم های طبیعت است."

"تغذیه با شیر مادر، غذای تجدید پذیر طبیعی و از نظر محیط زیست ایمن و سبز است زیرا بدون آلودگی، تولید زباله و نیاز به بسته بندی تولید شده و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد." 

"تغذیه مصنوعی ردپای قابل توجه زیست محیطی را به همراه دارد که منجر به کاهش منابع طبیعی, تخریب محیط زیست و انتشار گازهای گلخانه ای می شود که باعث گرم شدن زمین و تغییرات آب و هوایی می شود. "

 

 

امتیاز شما